2013. december 1., vasárnap

Itt az idő....a fenyőfák üzenete

Drága Emberek!

Tudnotok kell, hogy eljött az idő, elérkezett a pillanat, hogy újra egymásra találjunk!
Néhány dolgot, azonban tudnotok kell...Tudomásul kell vennetek, hogy amit eddig tettetek, az nem helyes és nem tehetitek tovább!
Abba kell hagynotok önmagatok és környezetetek sanyargatását, kizsákmányolását. Kérünk benneteket, hogy az alábbi kérdéseket tegyétek fel magatoknak, kéréseinket fontoljátok meg és a szívetek által adott válasz szerint éljétek tovább életeteket, a lelkiismeretek által vezérelve.
Tobzódik a sötétség és ti mit tesztek? Kivágtok minket, a Fény-fákat, Fénylő fákat...Azokat, akik védelmezünk benneteket és erőt ádunk néktek, ebben a nehéz időben! Miért teszitek? Megszokásból? Alantos haszonvágyból? Legtöbben közületek önkéntelen tudattalanságból?!
Itt az idő, hogy felébredjetek és meghalljátok hangunkat. Mit tesztek, amikor a természet pihen? Amikor erőt gyűjt és magába fordul? Rohantok, idegeskedtek, hajszoljátok a kézzel foghatót, bujkáltok önmagatok elöl...
Meddig gyilkoltok és örjöngtök még elmeháborodottak módjára? Azt hiszitek különbek vagytok "civilizált" emberként, állatot gyilkolva, növényt nem kímélne, föld anyát sanyargatva, ég apát sértegetve azoknál, kik Isten nevében kiirtották a "felfedezett" "új világot", vagy megpróbálták a MAG népének ősi tudását elpusztítani?
Itt az idő, hogy befejezzétek! Nem majd, MOST! Nem segít rajtatok senki, ha nem szánjátok meg magatokat..
Tudnotok kell, hogy mindaz, aki Fénylő fát pusztít el, a sötétség idején a "szeretet jegyében", bármilyen ürüggyel, az élet ellenes cselekedetet visz véghez!!!
Itt az idő, hogy befejezzétek az állatok gyilkolását, kielégíthetetlen étvágyatok csillapításának céljából!
Itt az idő, hogy bocsánatot kérjetek minden balgaságotokért, amit fékevesztett örjöngésetek közepette elkövettetek MINDENKITŐL, elsősorban MAGATOKTÓL!
Talán ennyire becsülöd magad....? Kérlek tedd ezt meg. A többit a szíved megsúgja...
Áldottak legyetek emberek és térjetek vissza eredő forrásotokhoz!

Szeretettel,
Fénylő fák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése